Om oss

I flera år har vi sålt printryck på nätet och på grund av en stor efterfrågan bland våra kunder har vi nu bestämt oss för att skapa en tjänst som hjälper dig att hitta en professionell fotograf i en stad nära dig.

År 2014 noterades det att det fanns lite över 2300 registrerade yrkesfotografer i Sverige. Nya fotoutbildningar i Sverige startas varje år och det är en av anledningarna till att vi har en strikt policy för vilka som får synas hos oss. Enligt oss är det erfarenheter som väger upp till professionalitet och expertis.

För oss är det viktigare att leverera kvalitet och inte kvantitet både för fotografen men även för kunden. Därför listar vi enbart Topp tre till fem fotografer i varje stad, där alla fotograferna har genomgått en manuell granskning som säkerhetsställer att dem uppfyller våra krav för en professionell fotograf.

Sveriges bästa och kompletta fotografservice på nätet

Vår vision är att skapa Sveriges bästa och kompletta fotografservice på nätet. För att vara helt säkra på att våra fotografer följer vår policy listar vi endast fotografer som vi har haft kontakta med. Det går alltså inte att lägga till en fotograf på vår sida utan att vi först granskat fotografen och gjort vår bedömning.