Fotograf i Stockholm

Sussi LorinderJannis PolitidisMikael SjöbergErika AminoffJennie KumlinMikael TorstenssonMartin EkwallEva DalinPetter MagnussonJessica LundHelena BerzeliusFrida RönnholmJenny Ivarsson

Stockholm är en av Europas fem snabbast växande städer och är nordens folkrikaste tätort. Men vad är det som lockar närmare en niondel av Sveriges befolkning till att bosätta sig i vår kära huvudstad? Förutom att det finns en-o-annan duktig fotograf i Stockholm så har Sveriges huvudstad betydligt mer att bjuda på.

I alla fall..Självklart bidrar ju drömmen om att bo i samma stad som det kungliga hovet och stora delar av våra svenska kändisar för många men även att Stockholm är landets kulturella, mediala och politiska centrum gör att staden har mycket att erbjuda. Allt från vacker natur till evenemang i alla dess former till storstadsliv. Vill man ha nära till allt är Sthlm perfekt!

stockholmI de östligaste delarna av Stockholm finner man den fantastiska skärgården med över 30 000 öar. Där är ett perfekt ställe för en fotograf att fånga naturen i sin vackraste form.

Tar man sig stället mot centrum finner man slottet och den kungliga nationalstadsparken. Ett stenkast därifrån i gamla stan finner vi välbevarade byggnader, trånga gator och en fantastisk idyll med små butiker, kaféer, restauranger och mycket mer!

För den som söker lite med fart och fläkt att fånga på bild kan man besöka Gröna lund, Globen, Friends arena eller något av stadens alla museum. Och tänk vilken fantastisk möjlighet det är att kunna fånga sitt livs mest minnesvärda ögonblick på kort?