Fotograf i Karlstad

FotografSverige.se @Karlstad

Vid Värnens norra strand i Värmland finner du Karlstad som sedan vikingatiden har varit en viktig handelsplats för Sverige. Handels har utvecklats genom åren och idag finner du bland annat handelshögskolan i Karlstad.

Med Värmlänningarnas varma bemötande kan du nästan förvänta dig ett personligt bemötande av din fotograf Karlstad. Låt hen ta med dig till sina guldkorn i staden så får du garanterat med dig fantastiska bilder och massor av minnen som du kommer ha kvar livet ut! Passa bland annat att ta en titt på statyn, Sola i Kallsta, som är en avbild av den glada och varma servitrisen Eva Lisa Holtz.

Mellan stadsdelarna Norrstrand och Haga går den fantastiska stenbron, Östra bron. Den är 168 meter lång och har 12 pampiga granitvalv. Den byggdes mellan 1761-1797 och invigdes av Gustav IV Adolf. Östra bron är Sveriges längsta stenbro.

En av stadens stoltheter är Färjestad BK som har gjort ifrån sig grymma prestationer inom ishockey. Är du en av dem som söker vattenäventyr rekommenderas du att besöka Sundstabadet eller inomhusanläggningen på Hammarö där du finner sol, värme, sandstrand och havsbris året om!