Fotograf i Varberg

varberg

I norra Halland vid Kattegatts kust finner du den harmoniska staden Varberg. På grund av sitt strategiska läge mitt mellan Göteborg och Halmstad är det lätt att ta sig hit. Utöver att hitta en bra fotograf i Varberg har du även möjlighet att hitta fotografer längst kusten. Här finner du en härlig kustkänsla och har sedan länge varit känt för sin kurort. Comwell Varberg kurort ligger i de gamla sanatoriebyggnaderna i Apelviken där man redan 1904 trodde att havsmiljön hade en positiv inverkan på tillfrisknandet hos barn med tuberkulos.

Idag är staden känt för att vara en turist och handelsstad och vid stadens torg finner du stadshotellet med Asian spa, stadskyrkan som omges av kullerstensgator, butiker och trevliga fik. Ett av dem är café Mignon som är väldigt populärt. Här finner du allt från lättare luncher till makalösa bakverk.

Vill du ha med vacker natur på dina bilder föreslår jag att du tar dig en promenad med din fotograf nere vid stadens kustremsa där du finner vacker utsikt, sandstrand och växtlighet.