Fotograf i Örebro

Lasse PerssonJosefin BorgstrandMarkus Pettersson
I Närke finner vi Örebro som har en väldigt naturnära personlighet, precis som en an stadens invånare Ernst Kirchsteiger. Är du en av de som söker naturnära bilder är det hit du skall ta dig med din fotograf! Precis där Svartån och Lillån möts och rinner ut i Mälaren ligger naturreservatet Oset/ Rynningeviken som verkligen är en plats för rekreation och återhämtning. Här kan du ägna dig åt alla möjliga friluftsaktiviteter så som träning vid utomhusgymmet, vandra på någon av vandringslederna, ta en löp-, cykel- eller skidtur, eller varför inte fiska lite i något av vattendragen. Det finns även fina platser för grillning och fågelskådning! I reservatet precis vid ån finner du även Naturens hus som är en fantastisk restaurang som är väl värt ett besök!

örebroNär du har återfått ditt inre lugn och känner för lite äventyr är det dags att bege sig till Örebro slott där du kan gå på guidade visningar och får lära dig allt om slottets historia men även gå på spökvandring bland slottets alla spöken.

Söker du utsikt och kan du ta dig en tur upp i vattentornet svampen där du finner stans bästa utsikt och Svampens café och restaurang.