Fotograf i Norrköping

FotografSverige.se @Norrköping

Utmed E4:an norrut mot Stockholm finner du staden Norrköping. I Norrköping finns något för alla på nära håll. Här kan du gå från gårdsbutiker till butiker, boutiquer, gallerior, varuhus, utställningar, sportevenemang, musikaler, teatrar och många andra shower. Du har arbetsmuseum och visualiseringscentrum i stan och tar du dig ut i kolmårdens skogar finner du äventyrsbanor och kolmårdens djurpark! Perfekt för dig som vill fånga många olika delar på kort. Prata med din fotograf i Norrköping för att finna just dina pärlor.

För dig som är sportintresserad finns det mycket för dig då Norrköping är en stor sportstad med många stora lag. Du har IFK Norrköpings fotbollslag, Ishockeylaget Vita hästen och det berömda basketlaget Dolphins.

I kvarteret Knäppingsborg finner du en oas av surr, dofter och härliga människor. I början på 1750-talet var stadsdelen en del för kvarnrörelse och snustillverkning men har idag förvandlats till ett kvarter med puls dygnet runt där man gör allt för att bevara kvartersmiljön. Här finner du mode, konserter, mat, inredning, delikatesser och massor av annat som skapar en fantastisk miljö!