Fotograf i Malmö

Lotta GyllenstenMaria OhlssonEmma IngolfKajsa RagnestamLinda SörensenTove Lundquist
I sydvästra Skåne ligger det mångkulturella Malmö, Sveriges tredje största stad som även innebär att det är hyfsat enkelt att hitta en bra fotograf i Malmö. Stadens invånare är från totalt 164 olika länder, visst är det imponerande? Det är faktiskt bara New York och London som har invånare från fler länder. Detta har självklart satt sin prägel på staden. Det märker du genom att du finner mat, musik och dans från hela världen men även olika kyrkor, synagogor och moskéer i staden. Förutom detta så ligger Malmö nära gränsen till Danmark och Köpenhamn. Tack vare Öresundsbron så väljer många att korsa vattnet och arbeta på andra sidan sundet. I Malmö kan du passa på att vara kreativ ihop med din fotograf då du lätt kan influera dina fotografier med detaljer och kultur från hela världen.

malmöEn av stadens stoltheter som många känner till är fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic. Han har vunnit Guldbollen 10 gånger och ligan 10 gånger på 14 år med 5 olika lag.

Malmö stad är även väldigt stolta över Turning Torso som invigdes 2005. Höghuset är 190 meter högt vilket gör det till Nordens högsta byggnad och används framförallt som bostäder till Malmöborna.