Fotograf i Göteborg

Christina JosephssonStig AlbanssonHannes AlmerängJenny ChristensonPer StålforsÅsa LännerströmCatalin IonescuCamilla Johansson David Berg

På västkusten vid Göta Älvs mynning finner vi Sveriges näst största stad, hamnstaden Göteborg. Här sker landets största export- och importindustri. Men förutom industrimiljö finner du även en underbar kustmiljö med underbar havsdoft, skrikande måsar, badplatser och klippor utmed Göteborgs kustvägg. Tänk dig att fånga en underbar picknick med din partner eller familj på fotografi med havet och en vacker solnedgång som bakgrund. Prata med din fotograf i Göteborg så hjälper de dig till den perfekta platsen.

I Majorna finner du mysig kvartersmiljö som är välbevarad från arbetarklassens tid. Här finner du de typiska landshövdingshusen, lokala butiker, restauranger och kaféer.

Tar du dig sedan till innerstan finner du en kompakt del av staden som är perfekt att upptäcka till fots. Här är det fullspäckad med shoppinggator, saluhall, kaféer, och sevärda platser. Stadsdelen ramas sedan in av en vallgrav som förr skyddade stadsdelen vid fiendernas anfall.

göteborgEn annan plats som är värt att besöka är kungsportsavenyn som är Göteborgs paradgata med nattliv, restauranger och shopping. Den går ända från kungsportsplatsen till Götaplatsen där Avenygatan avslutas med en staty av Poseidon.

I Göteborg finner du även ett evenemangsområde för den som söker lite äventyr. Här hittar du Liseberg, Skandinavium och ett flertal museum.